TİAD Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda, 20. Dönem Yönetim Kurulu secildi.

TİAD 19. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti

Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD), 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Derneğin yeni Yönetim Kurulu’nu seçti. 20. Dönemde Tezmaksan Makina San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Hakan Aydoğdu, TİAD Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve devam edecek.

TİAD 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı 31 Mart 2017, Cuma günü saat 14:00’te TİAD’ın seminer salonunda gerçekleşti.

Genel Kurul’un gündeminde yer alan önemli konulardan biri 20. Dönem için Yeni Dönem Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, CELIMO Delegasyonu, Haysiyet Divanı ve Hakem Heyeti için Asil ve Yedek Üyelerin Seçilmesiydi.

Genel Kurul Toplantısı ve seçimi sonucunda TİAD Yönetim Kurulu Başkanı olarak yeniden Tezmaksan Genel Müdürü Hakan Aydoğdu ve listesinde bulunan Ak Makina San. Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Murat Akyüz, Nikken Kesici Takımlar Sanayi ve Uluslararası Tic. A.Ş. Genel Müdürü Dr. Müh. Ayhan Etyemez, Spinner Takım Tezgahları San. ve Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Ali Avcı, Amada Turkey Makina Teknoloji Sananayi ve Tic. Ltd. Şti.  Genel Müdürü Gürcan Karımca, Tekyaz Teknolojik Yazılımlar Ve Mak. Tic. A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Erten, Han Elektronik ve Mekanik San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. Genel Müdür Yardımcısı M. Lütfi Demirel yeniden TİAD Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

20. Dönem’de TİAD’a Yönetim Kurulu Başkanı olarak tekrar seçilen Hakan Aydoğdu takım tezgahları sektörü özelinde tek sivil toplum kuruluşu olan TİAD’a Yönetim Kurulu Başkanı olarak hizmet edecek olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu ifade etti.

20. Dönemde, TİAD Denetim Kurulu’na Perpa Makina Endüstri San. Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Melih Akgün, Bystronic Lazer ve Su Işınları Makina San. ve Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Mustafa Kızılcık ve Bimaksan CNC Takım Tezgahları San. Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Muhlis Köksal seçildi.

20. Dönemde, TİAD Haysiyet Divanı ve Hakem Heyeti’ne yeniden Mega Danışmanlık Temsilcilik Dış Tic. A.Ş. Genel Müdürü Cüneyt Okçu, Bali Makina San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Jak Kamhi, Erler Makina Tic. ve San. A.Ş. Genel Müdürü H. Bülent Yılmazer seçildi.

20. Dönemde, Avrupa Takım Tezgahları Ticari Birliği (CELIMO) Delegasyonu üyeleri yeniden Hakan Aydoğdu, Erdal Gamsız, Ayhan Etyemez, Ali Avcı, Jak Kamhi olarak seçildi.

TİAD Yeni Dönem Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Haysiyet Divanı ve Hakem Heyeti’nin seçilmesinin ardından tebriklerle 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı sona erdi.

Haber ile ilgili görseller