MAKTEK



YDKB - Yazılım Dayanışma Koruma Birliği
Türk CAD CAM
Rekabet



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


“Makine Sektörü’nde İleri Teknoloji Üretimi” konulu Sektörel Dernekler Toplantısı
23 Haziran 2010 Çarşamba Akşamı Gerçekleşti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından organize edilen “Makine Sektörü’nde İleri Teknoloji Üretimi” konulu Makine Sektör Kurulu Sektörel Dernekler Toplantısı 23 Haziran 2010 Çarşamba akşamı MÜSİAD Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Akşam yemeği ile başlayarak toplantı ile devam eden sektörel buluşmaya, Orta Anadolu Makine ve Aksamları İhracatçıları Birliği (OAİB) Başkanı Adnan Dalgakıran, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meclis Üyesi Mehmet Akif Özyurt, MÜSİAD Makine ve Otomotiv Sektör Kurulu Başkanı Necmettin Öztürk, MÜSİAD Sektörel Kurulu Başkanı Mustafa Kılıç, MÜSİAD Üyesi Kerim Genç, Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Kağnıcı ve Başkan Yardımcısı Erdal Gamsız, TİAD Yönetim Kurulu Üyesi Murat Akyüz, TİAD Genel Sekreteri Gamze Taşpolat ve Genel Sekreter Yardımcısı Arif Onur Kaçak, Tekstil Makine ve Aksesuar Sanayicileri Derneği (TEMSAD) Başkan Yardımcıları Numan Gürel ve Hakan Gürel, TEMSAD Genel Sekreteri Vural Sağır, İTO Takım Tezgahları ve Otomasyon Meslek Komitesi Meclis Üyesi Mustafa Büyükdede, Lazer Isı Firması Ortaklarından Kamil Çelik, İTO Meclis Üyesi Burhan Silahlı, Makina İmalatçılar Birliği (MİB) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öksüzömer, Başkan Yardımcısı M. Selçuk Baydar ve Yönetim Kurulu Üyesi Nail Umar, Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) Genel Sekreteri Faruk Aksoy ve Genel Sekreter Yardımcısı Muhittin Öztürk, Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği (ENOSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay ve Yönetim Kurulu Üyesi Valentin Denisenko, ENOSAD Genel Sekreteri Talat Avcı, Bağlantı Elemanları Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tecdelioğlu, Akışkan Gücü Derneği (AKDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurtöz ve Genel Sekreteri Fikret Dalkıran, Tüm Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçi Dernekleri Federasyonu (TÜMDEF) Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Eryaşar ve Genel Sekreteri Barış Fırat, Tüm Asansör Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aksöz, Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER) Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Karabulut ve Makina Sektör Platformu Yetkilisi Selçuk Bostancı, İSO 51. Grup Özel Amaçlı Makine Sanayii Başkanı Merih Eskin, OAİB Yönetim Kurulu Üyeleri Serol Acarkan, Hasan Büyükdede ve Tamer Güven katıldı.

Toplantıda, makine sektörünün genel durumundan, sektörün sıkıntılarından, sektörün ilerlemesi adına neler yapılması gerektiğinden ve hedeflerinden bahsedildi. Akabinde, Hakan Altınay ve Mehmet Akif Özyurt tarafından ileri teknolojiler ile ilgili iki sunum gerçekleştirildi. Toplantı, AR-GE’nin önemine vurgu yapılması ve sektörün dayanışma içerisinde aynı vizyon ile hareket etmesi temennisi ile sona erdi.


Arşiv haberlerine geri dönmek için tıklayınız.








Machine Tools
Taiwantrade
TİAD Akademi Eğitim, CAMWORKS, CIMATRON E9 CAD/CAM, EDGECAM, ESPRIT/AUTON, HYPERMILL, KOMPAS 3D PARAMETRIK CAD, Machining STRATEGIST, MASTERCAM, MASTERCAM FOR SOLIDWORKS, NCG CAM 3 EKSEN FREZE, PROENGINEER WILDFIRE 3 EKSEN FREZE, PROENGINEER WILDFIRE TEMEL TASARIM, SOLIDCAM, SOLIDWORKS, SPRUTCAM, SURFCAM, TFLEX CAD, THINK 3, VISI CAD/CAM

TİAD VOC TEST MERKEZİ



TİAD Derneği Yayını TT Magazin Dergisi


TİAD Derneği Yayını TT Expo -Daimi Makina Açık Pazarı




Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!